Rulouri / Usi de garaj

Rulouri de exterior din aluminiu (Aplicate sau Suprapuse)

Rulourile exterioare din aluminiu cu spuma poliuretanica se incadreaza in categoria produselor ce ofera o calitate ridicata a izolatiilor termice si fonice dar si un design modern.
Rulourile exterioare din aluminiu se pot monta pe tamplaria deja existenta sau direct pe peretii exteriori.

SC OPTIM SRA BACAU  se ocupa atat cu masuratorile in teren cat si cu montajul sistemelor de prindere a rulourilor exterioare in Bacau si in orasele invecinate (Iasi, Piatra Neamt, Roman, Onesti, Vaslui, Barlad, Adjud, Focsani etc.).

Aceste sisteme ofera o protectie sporita a locuintei dumneaostra si sunt disponibile intr-o gama variata de culori:
-alb,maro,gris/imitatie lemn

Rulouri exterioare Bacau / Rulouri exterioare din Aluminiu / Obloane din aluminiu / Usi de garaj

Ele prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica. prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator.

Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde in afara.

Au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale – suprafetele de contact sunt perfect imbinate – se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB.
Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita,manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii.


Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare. Rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminiii în încapere. Se realizeaza în doua variante constructive: cu lamele din PVC extrudat cu camera izolanta de aer sau cu lamele din Aluminiu umplute cu spuma de poliuretan.

Ambele variante sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termico-fonica.

Copyright 2019 © Optim SRA. All right reserved.