Tamplarie PVC si Aluminiu

Tamplarie PVC si Aluminiu - termopane Bacau

tamplarie PVC termopan salamander
tamplarie PVC termopan rehau
deceuninck-logo

SC OPTIM SRA BACAU se ocupa atat cu masuratorile in teren cat si cu montajul tamplariei pvc-aluminiu in Bacau si in orasele invecinate (Iasi, Piatra Neamt, Roman, Onesti, Vaslui,  Barlad, Adjud, Focsani,etc)

Pentru majoritatea dintre noi, usile sau ferestrele capata importanta atunci cand realizam ca acestea trebuiesc inlocuite cu altele noi, iar de multe ori achizitia acestora se face pe baza recomandarilor cunostintelor sau rudelor, fara a sti prea multe lucruri in prealabil despre tamplarie, despre usile sau geamurile de termopan ce urmeaza a le achizitiona.

SC OPTIM SRA SRL isi propune sa va informeze cat mai detaliat posibil in favoarea luarii deciziei potrivite deoarece ferestrele de termopan sau orice alt obiect de tamplarie PVC reprezinta o investitie pe termen lung iar dumneavostra trebuie sa va bucurati de beneficiile acestora.

Termopane Bacau de calitate si la preturi avantajoase (geamuri termopan Bacau, usi si ferestre Salamander/Rehau Bacau)

Cand doriti sa va achizitionati ferestre din tamplarie PVC, este bine sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Profilul PVC

Care reprezinta aproximativ 30% din suprafata unei ferestre obisnuite (si ca valoare, dar si din punct de vedere al performantelor).

Daca optati pentru un profil al unui producator anume de termopane, cum ar fi Salamander sau Rehau, tara de provenienta a profilului este mai putin importanta atunci cand vorbim de multinationale (calitatea produselor furnizate de asemenea firme este un atribut care se subintelege indiferent de locul de productie, ea stand la baza ascensiunii economice si la baza performantei acestor companii).

Certificatul de performanta energetica

Certificatul de performanta energetica starneste un interes din ce in ce mai mare in randul celor care isi construiesc sau doresc sa isi cumpere o locuinta.

Acest fapt s-a impus ca urmare a faptului ca in calitatea lor de consumatori energetici, cladirile au devenit surse majore de poluare a mediului si importante consumatoare de energie.

Acestea sunt responsabile pentru 40% din totalul consumului de energie in Uniunea Europeana, adica produc cele mai multe emisii CO2.

Indiferent daca detineti sau nu o locuinta, doriti sa  achizitionati, sa vindeti sau sa construiti una, acest certificat o sa va intereseze deoarece el va deveni obligatoriu la tranzactionarea locuintelor iar pretul locuintelor se va reflecta si in consumul de energie necesar intretinerii acestora.

De aceea, este important sa alegeti solutii eficiente de protectie termica a locuintei, solutii care sa va ajute sa atingeti o performanta energetica inalta.

In Romania exista programe de reabilitare termica a locuintelor sustinute de stat, insa acestea nu acorda proprietarilor posibilitatea de a alege solutiile optime de protectie termica, ele facandu-se la nivel colectiv.

Toate aceste facilitati au un scop comun, si anume incurajarea folosirii de sisteme eficiente de protectie termica, adaptate nevoilor fiecarei locuinte.

Cu sau fara certificat, este in avantajul dumneavoastra sa optati pentru cele mai bune solutii de protectie termica a locuintei (in cazul de fata achizitia unor ferestre de termopan Salamander sau Rehau) pentru a va putea bucura de costuri scazute la intretinere si implicit pentru a creste valoarea locuintei dumneavoastra pe piata imobiliara, in conditiile in care, pe viitor, perfomanta energetica a cladirilor va fi un factor care va conta foarte mult in stabilirea pretului unui imobil.

SC OPTIM SRA BACAU nu este doar o firma de termopane, printre altele, specialistii nostri se ocupa cu tot procesul de proiectare si consultanta in vederea obtinerii celui mai bun rezultat pentru clientul final.

Copyright 2019 © Optim SRA. All right reserved.