Rulouri / Usi de garaj

Rulouri de interior (Rolete textile)

Roletele textile sunt o varianta inovatoare de umbrire parasolara si de protectie a spaiilor oferind un cadru intim si calduros. Roletele textile se pot monta direct pe ferestre sau pe peretii/tavanele locuintelor. Acestea au in componenta sistemului un ax tubular din aluminiu care permite rularea materialului textil intr-un spatiu redus al ferestrei.

Roletele textile pot fi dotate atat cu ghidaje laterale pentru ferestrele oscilo-batante cat si cu casete din aluminiu alb-maro, asigurand un design special. Materilele disponibile le gasiti in catalogul de produse intr-o gama variata de modele si culori.

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate exceptionala si asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de 24mm si intr-o diversitate de culori deosebite.

Optional se poate adauga un sistem de ghidaj ce permite deschiderea ferestrelor pe oscilo batant jaluzele orizontale se pot ridica /cobora pana la nivelul dorit.

Acestea prezinta un interes ridicat, pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, protejand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Garantia pentru jaluzele orizontale este de 24 luni integral.

Ca alternativa pentru jaluzele orizontale va sugeram sa consultati si oferta de Jaluzele verticale.

 

Copyright 2019 © Optim SRA. All right reserved.